Ankara Ultimaker, Zaxe, Raise3D, 3DWox, Zortrax, Airwolf 3D Yazıcı Satışı

Ankara merkez Kızılay semtinde bulunan mağazamızı ziyaret ederek 3D printer lar hakkında bilgi alabilir ve 3 boyutlu yazıcınıza sahip olabilirsiniz.

Satışını yaptığımız 3D printer larımızdan bazıları;

ZORTRAX M-200 ANKARA

3d printer ankara satış en ucuz fiyat satan firma iletişim

Merkez ; 0 850 885 20 19

Gsm; 0 536 441 34 58

Zortrax M-200  modeli için en uygun fiyatları firmamızdan alınız..

Zortrax M-200 Tanıtım Videosu

 Basit Kullanım

  • Mikron seviyesinde son derece hassas otomatik hizalama özelliği -Çekmeli extruder kafa sayesinde tıkanma problemi ortadan kalkar
  • Kendi filamenti ile attığı destekleri temizlemek oldukça kolaydır ve iz bırakmaz
  • Delikli ve ısınabilir tabla sayesinde ilk katman tablaya oldukça rahat yapışır ve sizi yormadan baskı almanıza imkan sağlar.

Pürüzsüz Baskı
90-400 mikron hassasiyetle baskı yapmanızı sağlayan Zortrax 3D yazıcı M200 ile baskılarınızı en iyi şekilde alabilirsiniz.

Kaliteli Z-Hammadde
Zortrax özel ve çok çeşitli uygun fiyatlı filamentleri ile sınırları zorlamaya devam ediyor.

Z-Abs: Bu filament test gerektiren parçalar , prototipler ve konspt modeller için kullanılması en idealidir.

Z-Ultrat: Baskı sonrası işlemlerinde yarı mat yüzey sayesinde mükemmel bir sonuca ulaşabileceğimiz bir üründür ve termoplastiktir. Az esneme yapar, prototip testleri için ve mimari modeller iin kullanımı uygundur.

Z-Hips: Darbe dayanıklılığı için özel olarak geliştirilmiş bir termoplastiktir. Baskı sonrası zımpara, boyama, yapıştırma işlemleri için uygundur.

Z-Glass: yüksek dayanıklılık, sıcaklık ve aşınmalara karşı direnç gösteren ve baskınızın saydam olmasını sağlayan sarf malzemedir.

Z-Petg: Makine parçalarında gres ve yağlara karşı direnç gerektiren kısımlarda, ambalaj prototipleri ve mekanik parça prototiplerinde kullanımı uygundur.


Teknik Özellikler
Basım Alanı: 200 x 200 x 185 mm
Teknoloji: FDM
Katman Kalınlığı: 90 mikron
Hammadde: ABS
Kafa Sayısı: 1
Hammadde Çapı: 1.75 mm
Nozzle Çapı: 0.4 mm
İskelet: Metal
Ağırlık: 13 kg
Platform: Isıtmalı
Veri Girişi: SD kart / USB Kablo
Yazdırma Yazılımı: Z-Suite (dahil)
Opsiyonel: Wifi

 

ZORTRAX M-300 ANKARA

Zortrax M300 modeli 300 x 300 x 300 mm baskı boyutları ile tek seferde büyük baskılar almamıza imkan sağlıyor. Büyük düşünün büyük üretin! 3d yazıcılar arasında en kaliteli olma özelliği ile dikkatleri çeken Zortrax yeni modeli olan M300 ile FDM yazıcılar arasında en büyük baskı boyutlarına ulaşmayı başardı. Zortrax M300 modeli için firmamızdan en uygun fiyatı alabilirsiniz!


Teknik Özellikler
Basım Alanı: 300 x 300 x 300 mm
Teknoloji: FDM
Katman Kalınlığı: 90 mikron
Hammadde: ABS
Kafa Sayısı: 1
Hammadde Çapı: 1.75 mm
Nozzle Çapı: 0.4 mm
İskelet: Metal
Ağırlık: 13 kg
Platform: Isıtmalı
Veri Girişi: SD kart / USB Kablo
Yazdırma Yazılımı: Z-Suite (dahil)
Opsiyonel: Wifi

ZORTRAX INVENTURE

Zortrax inventure 2 adet nozzle a sahip 3D yazıcıdır. Destek elemanlarını ikinci nozzle sayesinde eriyebilen özel bir filament ile basabilirsiniz bu şekilde baskı sonrasında destek elemanlarını sökmek ile uğraşmazsınız ve modele zarar vermeden ürününüzü elde edebilirsiniz. Zortrax Inventure modeli mimarlar için en özel 3d yazıcılardan biridir bunun sebebi ince ve detaylı baskılar için mükemmel çözümler üretir. Zortrax Inventure modeli için firmamızdan en uygun fiyatı alabilirsiniz!

Zortrax Inventure Tanıtım Videosu

Teknik Özellikler
Basım Alanı: 140x 140 x 140 mm
Teknoloji: FDM
Katman Kalınlığı: 90 mikron
Kafa Sayısı: Tek extruder- 2 nozzle
Hammadde Çapı: 1.75 mm
Nozzle Çapı: 0.4 mm
İskelet: Metal
Platform: Isıtmalı
Veri Girişi: SD kart / USB Kablo
Yazdırma Yazılımı: Z-Suite (dahil)
Opsiyonel: Wifi

ULTIMAKER 2 GO

Ultimaker 2 Go modeli kendisi küçük yaptığı işler hayalinizden büyük..

Ultimaker 2 Go Tanıtım Video

Teknik Özellikler:
Basım Alanı: 120 x 120 x 115 mm
Katman Kalınlığı: 20 mikron
Hammadde: 3 mm PLA
Kafa Sayısı: 1
Veri Girişi: SD kart
Opsiyonel: Wifi

Yüksek Kalite
En seçkin materyallerden üretilen Ultimaker 2 GO 3D yazıcı ile kaliteyi yaşayacaksınız. Baskı alınan ürünlerin daha pürüzsüz olmasını sağlayan ısı yatağı ile baskının eğrilmesini ve bükülmesini önlemektedir.

Çarpıcı Stil
Ultimaker 2 GO nun heyecan veren tasarımı tüm çalışma alanları ve ev için gayet uygundur. Tasarımın güzelliğine kapılarak mükemmel 3D printing özelliklerini unutmamak gerekir.

Standartların Üstünde Kalite
En hızlı ve en verimli masaüstü 3D yazıcı olarak söyleyebileceğimiz Ultimaker ın baskı hızı 300mm/s çıkabilmekte ve katman çözünürlüğü 0.02mm kadar düşebilmektedir.

En Büyük Rasyo
Sektörde en büyük print-to-size rasyosuna sahip olan Ultimaker2 3D yazıcılar, en küçük dış hacim ile en büyük üretim hacmine ulaşan masaüstü 3D printerdır.

Düşük Maliyetli Malzemeler
Ultimaker’da print almak için kullanılan materyalin maliyeti çok düşüktür. Rakiplerimize göre önde olduğumuz diğer bir nokta da, açık doldurma sistemi ile farklı malzemeler kullanmak mümkün oluyor.

Ultimaker
Ürettiği ilk 3D printer Mayıs 2011’de müşterisine kargolayan Ultimaker, o günden itibaren rekabetin yüksek olduğu üretim sektöründe saygın bir yer edinmiştir. Açık kaynaklı yazılım kullanan en başarılı firmalardan biri olan Ultimaker, yarattığı komünite ile çok yakın temasta olup, bireysel üretim devrimine katkı sağlamaktadır.

ULTIMAKER 2 +

Ultimaker 2 + kullanımı kolay ve güvenilir yapısıyla, size 3D printerlarda en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak için tasarlandı.  Yüksek kaliteli en seçkin parçalardan ve materyalden üretilen Ultimaker 2+ 3D printer ile kaliteyi yaşayacaksınız. baskı alınan ürünlerin daha pürüzsüz ve kusursuz olmasını sağlayan ısı yatağı sayesinde baskıları sorunsuz keyifli bir şekilde alabileceksiniz.

Standartların üzerinde bir 3D yazıcı olarak söyleyebileceğimiz Ultimaker 2 + ın baskı hızı 300mm/s çıkabilmektedir. Rakiplerimize göre önde olduğumuz diğer bir nokta da, açık doldurma sistemi ile farklı malzemeler kullanmak mümkün oluyor.

Ultimaker 2 + Teknik Özellikleri
Basım Alanı : 230 x 225 x 205 mm
Teknoloji : FDM
Katman Kalınlığı : < 100 – 300 mikron
Hammadde : PLA / ABS
Kafa Sayısı : 1
Hammadde Çapı : 3 mm
Nozzle Çapı : 0.4 mm
İskelet : Metal / Ahşap
Ebatları : 340 x 360 x 390 mm
Ağırlık : 9 kg
Platform : Isıtmalı
Güç Kaynağı : 120W
Veri Girişi : SD kart / USB Kablo
Yazdırma Yazılımı : Cura (dahil)
Opsiyonel : Wifi

ULTIMAKER 2 EXTENDED +

Ultimaker 2 Extended+ 

Ultimaker 2 Extended + kullanımı kolay ve güvenilir yapısıyla, size 3D yazıcılarda en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak için tasarlandı. Hayal edin kolayca üretin.

Yüksek Kalite
En seçkin parçalar ve materyalden üretilen Ultimaker 2 Extended 3D yazıcı ile kaliteyi yaşayacaksınız. Print edilen ürünlerin daha pürüssüz ve kusursuz olmasını sağlayan ısı yatağı ile ABS baskıyı mümkün kılıp eğrilme ve bükülmeyi önlemektedir.

Çarpıcı Stil
Ultimaker 2 Extended + ın heyecan veren tasarımı tüm çalışma alanları ve ev için gayet uygundur.

Standartların Üstünde Kalite
En hızlı ve en verimli masaüstü 3D yazıcı olarak söyleyebileceğimiz Ultimaker 2 Extended +’ ın baskı hızı 300mm/s çıkabilmektedir.

Ultimaker 2 Extended Teknik Özellikler:
Basım Alanı : 230 x 225 x 295 mm
Teknoloji : FDM
Katman Kalınlığı : 100 – 300 mikron
Hammadde : PLA / ABS
Kafa Sayısı : 1
Hammadde Çapı : 3 mm
Nozzle Çapı : 0.4 mm
İskelet : Metal
Platform : Isıtmalı
Güç Kaynağı : 120W
Veri Girişi : SD kart / USB Kablo
Yazdırma Yazılımı : Cura (dahil)
Opsiyonel : Wifi

3D yazıcılarımızdan bazıları;

Ultimaker 2 Go, Ultimaker 2 Plus, Ultimaker 2 Extended Plus, Ultimaker 3, Ultimaker 3 Extended, Raise3D N1, Raise3D N2, Raise3D N2 Plus, Zaxe, 3DWox, Airwolf, Cubicon gibi Dünya markaları 3D yazıcılarını Ankara da konsept 3D yazıcı ve 3D baskı mağazamızda bulundurmaktayız ve uygun fiyatlar ile satışını yapmaktayız. Ankara nın ilk ve tek konsept 3D yazıcı ve baskı mağazasıyız.  3D yazıcı satışı esnasında verilen teknik bilgi yazıcı satışı sonrasında sağlanılan sarf malzeme ve filament leri ve yerinde kurulum ve eğitim imkanımız ile en güvenilir ve profesyonel 3D printer mağazasıyız.

Ankara nın  merkezinde Kızılay da bulunan 3D yazıcı mağazamızı ziyaret ederk 3D printer lar hakkında bilgi alabilir,3D yazıcınızı satın alabilir ve 3D baskı alabilirsiniz.

3D yazıcı Satışı Ankara Kurumsal iletişim;

0 850 885 20 19